Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL Breda  |  09090533  |  [email protected]

Coaching


Life coach

Als life coach begeleidt hij mensen met alledaagse problemen. Hij biedt inzichten in allerlei levenszaken en andere kwesties. Met behulp van zijn grote dosis inlevingsvermogen en begrip helpt hij zijn cliënten om negatieve gevoelens om te zetten in positiviteit, zelfvertrouwen en hoop.

Business coach

Als business coach begeleidt hij zowel jonge als ervaren ondernemers. Jonge ondernemers hebben in hun hoofd vaak een duidelijk beeld voor ogen. Toch valt het soms niet mee om dit om te zetten naar de praktijk. Saul helpt u de eerste stappen naar succes te zetten. Ook ervaren ondernemers vinden zijn hulp enorm nuttig en prettig. Voor meer informatie klik hier.

Parapsycholoog

Voor zijn diensten als life- en business coach gebruikt hij zijn kennis van het paranormale. Een groot aantal paranormale verschijnselen zijn wetenschappelijk bewezen. Op basis daarvan kan hij deze aan zijn cliënten uitleggen en verklaren. Daarnaast helpt hij cliënten die zelf paranormale ervaringen hebben.


En hij doet nog meer..

De locatie voor consulten is niet beperkt tot zijn praktijk.
Zo biedt hij diverse ‘Eat & Meet-consulten’ en kunt u eventueel zelf een locatie kiezen.
Ook geeft hij intensieve persoonlijke begeleiding. Daarbij kunt u denken aan het overwinnen van angsten met behulp van praktische opdrachten of een nog intensievere probleemverwerking dan tijdens de consulten.

Heeft u een eigen voorstel of verzoek?
Laat het Saul dan alstublieft weten, want hij helpt u graag.

U wilt..

Minder spanningen

75%

Minder stress

80%

Geestelijke groei

90%

Zelfbewustwording

75%

Wist u dat...


98

INTUÏTIEF MENTAL COACHING

56

LIFE COACHING

42

BUSINESS COACHING

105

PARAPSYCHOLOGIE

u zelf de regie over uw leven kunt houden? Saul wijst u de weg

Tarieven


Persoonlijk Consult

€ 100,- p.u.


Een Persoonlijk Consult In de praktijk


Eat & Meet

€ 200,- p.u.


Een Persoonlijk Consult tussen 12.00 uur en 14.00 uur inclusief lunch en optioneel wijnarrangement


Eat & Meet

€ 300,- p.u.


Een Persoonlijk Consult tussen 17.00 uur en 22.00 uur inclusief diner en optioneel wijnarrangement


Business Consult

€ 495,- p.u.


Persoonlijk consult gericht op het starten van een eigen business onder begeleiding



Tantra-esthetische healing

Tijdens deze healing wordt uw tantra-esthetische energie gestuurd naar de doelen die u graag wilt bereiken. Voor meer informatie klik hier.

Vanaf € 150,-

Opleiding Parapsychologie

Deze opleiding wordt u exclusief aangeboden i.s.m. een bekende opleidingsinstantie. Leer alles over diverse paranormale verschijnselen. Momenteel wordt de lesstof herzien en bieden we deze opleiding tijdelijk niet aan. U kunt uzelf kosteloos op de wachtlijst laten plaatsen door dit kenbaar te maken middels het contactformulier.

€ 500,-

Telehypnose

Deze behandeling is zeer controversieel en wordt tot op heden succesvol gebruikt door diverse overheden en inlichtingendiensten.

Vanaf € 10.000,-

Retraite by Saul’s Place

Samen met Club Med en Cirque du Soleil wordt er een unieke en individuele retraite verzorgd. Voor meer informatie klik hier.

Maatwerk
Abonnementen

Ervaringen..


 • Buitengewoon integer en professioneel persoon. Iemand die een goede, efficiente oplossing vindt op problemen. Daarbij absoluut zeer getalenteerd in zijn vakgebied, al dan niet de beste die ik heb ontmoet.

  Hartelijke groet

 • Heel erg bedankt wat je voor mij gedaan hebt, en nog steeds doet. Je bent een ware reddende engel voor mij en dat blijf je ook Saul. Heel erg bedankt! Je weet het hé, de bruiloft ben jij de eerste.

  Liefs Agaath

 • Bedankt voor je tips mbt vasthouden van mijn energie en de reading die je mij gegeven hebt over de toekomst. Je bent heel positief en dat is precies wat we nodig hebben in deze tijd.

  Vlinder

 • Saul, bedankt voor het consult. Zonder zelf wat te zeggen vertelde jij dingen die jij niet kon weten en ik hoop dat de rest ook uitkomt. Ik bel je zeker weer. Bedankt!

  Lilian, Hulst

 • Dank voor al je advies, en je tijd voor de hartchakra healings, je bent zeer zuiver. ga zeker zo door. Ik adviseer je zeker bij velen aan, je bent een topper! Bedankt voor je luisterend oor telkens weer.

  Bianca

 • In één woord formidabel wat Saul bij mij voor elkaar gekregen heeft

  Ik was ontzettend suïcudaal en was van plan om er een eind aan te maken. Wat heb ik Saul laten schrikken toen hij mij aan de telefoon kreeg. Saul heeft mij laten zien dat mijn leven ondanks alle ellende toch de moeite waard is. Ik kan Saul bij iedereen aanraden. Bedankt!

  Karin

 • Bedankt voor de verhelderende consult wat ik van je gekregen heb. Ik hoop dat de certificering snel rond zal komen. Deze lijn is echt heel speciaal. En ik hoop snel dat de ziektenkostenverzekeraars dit ook gaan inzien.

  Leonie, Tilburg

 • Ik heb nog nooit van een paragnost zo eerlijk en bevestigend antwoord gekregen zoals bij Lieve Saul. Ik ging naar bed met een heel tevreden gevoel omdat ik zoveel antwoorden van hem kreeg. Ik twijfelde zo, maar toen je me allerlei dingen vertelde die ik niet wist, of dingen die ik wel wist maar eigenlijk niemand anders kon weten was ik erg verrast. saul weet meer dan de anderen. Ik weet nu bij wie ik moet zijn om antwoorden te krijgen op mijn vragen. Heel erg bedankt!

  Meity Louhenapessy, Elst

 • Ik ben Esmeralda en heb Saul leren kennen via MSN. Daarvoor kende hij mijn zus al. En ikzelf zag hem wel eens rondwandelen in de buurt. Saul is een betrouwbare consulent en toen ik voor het eerst op consult kwam, gaf Saul al een paar dingen aan dat niemand anders had kunnen weten. Saul is een eerlijk persoon en ik ben trots op hem wat hij voor elkaar kan krijgen!! Saul bedankt voor alles jongen en echt waar, ik ben blij dat je zo aardig bent en dat ik met andere ogen naar mijn leven kan kijken. Veel engelengroetjes,

  Esmeralda, Breda

 • Beste saul, jouw voorspelling omtrent Dirk is uitgekomen. Onlangs heeft hij contact gezocht. Beter laat dan nooit.

  Herma

 • Hallo Saul, het feit dat u mensen (zonder het puur geldgewin hoog in het vaandel te plaatsen), eerlijk wil informeren en helpen, is een systeem waarvan men in België op termijn zelf de dupe van wordt. Hoe vreemd het ook moge klinken, mensen worden graag opgelicht. Sjarels en charlatans worden over het algemeen geloofd, eerlijke mensen worden als onbetrouwbaar, gek en dies meer versleten. Hopelijk slaagt u in uw opzet: op een eerlijke wijze werken en ook nog iets verdienen, veel succes.

  Erik Verbeeck, Genk (België) - Onderzoekjournalist

 • Lieve Saul, Er komen mensen in je leven en ze gaan weer. Jij bent 1 van de weinige die ik diep in mijn hart heb weggelegd op een heel bijzonder plekje. Je hebt me zoveel kracht gegeven en moed. En nog steeds! Ik hoefde bijna niets te zeggen want je wist al zoveel! Saul, bedankt, je zit in mijn hart en ik blijf contact met je houden, al is het maar om te zeggen dat het super goed met me gaat ;)

  Janet

 • Lieve Saul, Jij ziet altijd het goede, ook al lijkt het soms niet, later blijkt dat je toch gelijk had. Ga zo door Saul, je doet het echt goed!

  A

 • Lieve Saul, Bedankt voor je mooie woorden. Alles is uitgekomen. De tantra-esthetische healings helpen echt. Wel even wennen dat ik een overeenkomst moet afsluiten voor die duurdere behandelingen maar aan de andere kant voelt het wel veilig dat de garanties vastgelegd worden. Binnenkort een telehypnose?

  Carolijn

 • Lieve Saul, Al een hele tijd help je me met de tantra-esthetische healings en de telehypnose. Het was erg prijzig maar het geld dubbel en dwars waard. Mijn man en ik zijn weer bij elkaar. We komen graag samen een keer langs om je in het zonnetje te zetten. Ook hij is jou erg dankbaar.

  Marleen

 • Eindelijk hebben we ons droomhuis kunnen kopen. Wij hadden dit nooit verwacht. Hoewel Roy erg sceptisch was over de behandeling heb ik hem toch over te weten halen. Bedankt Saul dat je ons zo geholpen hebt. Alles wat je vertelde is uitgekomen. Je doet erg bescheiden over jezelf maar het is echt bijzonder wat jij doet. Dankzij jouw behandelingen zijn we ook financieel uit de problemen. Dankjewel.

  Natascha & Roy

 • Lieve Saul, Bedankt voor al jouw healings. Door jou zijn mijn diepste wensen in vervulling gegaan. Je hebt me de weg getoond naar een leven zonder zorgen. Een gelukkig bestaan. Ik kan gewoonweg niet beschrijven hoe dankbaar ik ben.

  Jackie

 • De behandelingen die Saul geeft zijn echt wonderbaarlijk. Keer op keer bereikt hij resultaat. Sinds dat hij begon met het aanbieden van zijn diensten ben ik een vaste cliënt. De meeste doelen in mijn leven heb ik bereikt dankzij zijn behandelingen. Dankjewel Saul!

  Bertina

 • Lieve Saul, bedankt voor al jouw lieve woorden en je doorzettingsvermogen met ons. Jij laat echt geen kans voorbij gaan om anderen oprecht te helpen. Dankzij jou is onze relatie weer stabiel en is er een stukje financiële zekerheid ontstaan waardoor we nooit meer geldzorgen zullen hebben. Mocht je een keer tijd hebben nodigen we je graag een keer uit voor een etentje.

  Ruth & John

 • Beste Saul, Lange tijd heb ik u regelmatig gebeld in verband met m'n relatie. Uw advies bleef steeds hetzelfde: vertrouwen houden en rekenen op een positieve uitkomt. Onlangs zijn we getrouwd. Ook andere zaken, geldzaken e.d. heeft u goed gezien. Opvallend vond ik ook dat u de gesprekken kort en zakelijk houdt, wat mij onnodige kosten heeft gespaard. Ik kan iedereen aanraden met u contact op te nemen voor een spiritueel gesprek.

  S

 • Bedankt Saul voor het verhelderend gesprek.

  Tess

 • Beste Saul, Ik wil je mijn excuses aanbieden. Je vertelde dat je het niet goed zag komen tussen mij en mijn vriendin. Ik hing toen boos op. Op dat moment was ik er niet aan toe om juist dat te horen. Ik klampte me vast aan de positieve voorspellingen van anderen. Zij is uiteindelijk verder gegaan met haar leven en ik heb mijn ware soulmate ontmoet. Precies zoals je me tussen neus en lippen door verteld had. Ik denk dat je me onbewust hebt voorbereid op deze situatie waardoor deze dragelijker was. Dankjewel. Als ik voortaan weer hulp nodig heb dan bel ik jou.

  Sanne

contact met Saul van der Bijl


kvk: 60938145 btw: NL854125930B01 iban: NL28INGB0006122447
© 2015 - Saul's Place Counseling B.V